Zaalverhuur

Voor iconische zaalverhuur in Groningen moet je bij Huize Maas zijn. Sinds het begin in 1926 zijn in het pand aan de Vismarkt talloze hoogtepunten beleefd. Door de jaren heen is het pand gerenoveerd en gemoderniseerd, maar de roemruchte geschiedenis is nog altijd zichtbaar aanwezig. Dankzij de zaalverhuur kan jouw feest onderdeel worden van onze rijke historie.

Zaalverhuur Huize Maas

Zaalverhuur bij het Groningse Huize Maas is er voor elke gelegenheid. Van dance event tot bruiloft en van optreden tot bedrijfsfeest. De feestzaal beschikt over professionele licht- en geluidsinstallaties, een groot podium en zoals vroeger vormt de dansvloer het absolute hart van de zaak. Er is ruimte voor 850 personen en met meerdere barren komt niemand iets tekort. Natuurlijk is een minder groot gezelschap ook meer dan welkom! De ruimte kan worden aangepast om voor elke gelegenheid de perfecte sfeer te creëren.

zaalverhuur-groningen

Historische zaalverhuur in Groningen

De afgelopen 100 jaar zijn Groningers van verschillende generaties onderdeel geweest van onze feesthistorie. Begin jaren 30 verbouwt dansleraar Herman Maas het herenhuis tot danszaal en laat hij de stad kennismaken met de jazzmuziek. Na de oorlog zijn het de sixties die de dansgelegenheid nieuw leven inblazen, maar dankzij de punk in de jaren 70 en 80 leeft Huize Maas weer volledig op. The Ramones, The Talkings Heads, The Boys, The Damned, Dire Straits en The Sex Pistols weten allemaal hun weg naar de Groningse zaal te vinden.

Begin jaren 90 vindt er weer een flinke restauratie plaats en ontwikkelt Huize Maas zich steeds meer als uitgaanscentrum en concertpodium. Zo keren landelijke evenementen als de Grote Prijs van Nederland en natuurlijk Eurosonic Noorderslag jaarlijks weer terug naar de plek waar historie wordt beleefd en nieuwe herinneringen worden gemaakt.

Mogelijkheden zaalverhuur

Behalve over zaalverhuur beschikt Huize Maas inmiddels ook over een gewaardeerd restaurant. Zo hebben we alles in huis en kunnen we feesten en partijen volledig uit handen nemen. Elk feest is uniek en dus zijn de mogelijkheden bij Huize Maas eindeloos. Onderdeel worden van onze rijke historie? Neem vrijblijvend contact op!

[contact-form-7 id=”512″]