Nieuws

29 september 2010 09:29

Kies Huize Maas als populairste club van Nederland

n

Kies Huize Maas als populairste club van Nederland
Huize Maas genomineerd voor Nightlife Awards 2010

Groningen, 29 september - Op dinsdag 2 november a.s. worden voor de zevende keer de felbegeerde Nightlife Awards uitgereikt. De Nightlife Awards worden jaarlijks uitgereikt aan het populairste uitgaanscentrum, de populairste discotheek, het populairste dans-/feestcafé en de populairste club van Nederland. Huize Maas is genomineerd voor populairste Club Nederland. Tot en met 11 oktober kan worden gestemd, dus breng vandaag nog je stem uit op Huize Maas via internet (www.stemenwin.nl) of sms (3669).

In 2009 was Huize Maas ook al genomineerd voor de Nightlife Awards. En het afgelopen jaar is er weer geïnvesteerd in onder andere een nieuwe website en een state of the art geluidssysteem. De bezoeker kan op de vernieuwde website virtueel door Huize Maas wandelen in de 360˚ tour, interessante agenda-items kunnen worden gekoppeld aan social media en onder de knop geschiedenis leert men veel over onder meer de rijke popgeschiedenis van Huize Maas. Wist u bijvoorbeeld dat The Dire Straits en The Ramones in Huize Maas hebben opgetreden?

Als eerste club van Oost- en Noord Nederland heeft Huize Maas daarnaast het alom geroemde Funktion One geluidsysteem laten inbouwen. Het systeem is in Engeland ontworpen en is daar ook handmatig gefabriceerd. Voor Huize Maas is het zo aangepast aan de zaal dat de muziek helemaal tot zijn recht komt; met minimale vervorming en met maximale dynamiek. Een extra reden dus om de evenementenkalender van Huize Maas in de gaten te houden. Dit kan uiteraard via Hyves, Facebook, Twitter en www.huizemaas.nl

Het Nederlandse uitgaanspubliek kan tot 11 oktober via internet en sms stemmen op Huize Maas, als favoriete club van Nederland. De inkomsten van het sms’en zijn voor het goede doel: Dance4life. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt Huize Maas op aspecten als veiligheid, gezelligheid en innovatie. De jury bepaalt, mede op basis van de uitslag van de publieksstemming, wie de winnaar wordt.

Meer informatie over de Nightlife Awards is te vinden op www.huizemaas.nl en www.nightlifeawards.nl.


Realisatie: infinite MEDIA