Nieuws

27 juni 2012 13:33

Ben jij baas in Huize Maas?

Altijd al een feest willen geven in Groningen's bekendste uitgaanscentrum Huize Maas? Prime-time op de zaterdagavond, met alle medewerking, techniek en budget? Dan is dit je kans! Stuur voor 31 oktober 2012 een plan in voor het meest maffe, te gekke, leukste, spannendste, creatiefste feest en win je eigen avond in Huize Maas!

"Ben jij baas in Huize Maas?" is een nieuw jaarlijks terugkerend initiatief van Huize Maas ter bevordering van de innovatie en creativiteit van het Groningse nachtleven. Huize Maas stelt dit jaar als hoofdprijs de grote zaal beschikbaar. Hierin kan de winnaar een feest organiseren en krijgt hiervoor een feest budget van 1000,- euro. Uiteraard is de winnende partij vrij om via sponsoring meer budget te genereren voor zijn of haar evenement.

Iedereen (professioneel, amateur, commercieel, experimenteel etc.) mag voor 31 oktober 2012 een plan indienen voor zijn feest via info@huizemaas.nl met als onderwerp "baas in huize maas". Een vakkundige jury beoordeeld de plannen op originaliteit, haalbaarheid en creativiteit.

Op vrijdag 9 november 2012 maakt de vakjury via email en website de winnaar bekend.

Draaitafels, PA, licht, geluid en techniek zijn aanwezig, de rest is aan de winnaars om er een gedenkwaardig nacht van te maken. Per binnengehaalde bezoeker op de avond van het evenement zelf krijgt de winnaar ook nog eens extra cash per verkocht kaartje.


Realisatie: infinite MEDIA